Nieuw jaar. Nieuw avontuur

Posted on 2 januari 2015

0


Het was een rustig jaar, 2014. Op deze blog dan toch. Voor het overige kan dat niet bepaald gezegd worden. Er was die nieuwe vaste job, nog wat losse opdrachten en… schrijven schoot er dus overduidelijk een beetje bij in. Al mag dat allemaal geen excuus heten. Het zal in ieder geval alvast helder zijn wat één van mijn goede voornemens is voor 2015.

En alsof dat niet genoeg is, ben ik nog een nieuw avontuur begonnen. Eentje dat al even op de plank lag sinds ik vorig jaar mijn diploma lifecoach in de wacht sleepte. Maar nu is het dus zover en heet ik jullie van harte welkom op mijn nieuwe website voor online coaching: r&b coach.me

Uiteraard is daar iedereen welgekomen die interesse heeft voor coaching, maar ook kun je er gewoon komen lezen. Zoals op deze blog dus. Naast het plaatsen van interessante video’s of links zal ik ook daar namelijk aan het schrijven slaan. Ondertussen ga ik op deze blog gewoon blijven doen wat ik al die tijd al deed. Het ziet er derhalve een beetje naar uit dat 2015 het jaar van mijn alomtegenwoordigheid gaat worden. U bent bij deze gewaarschuwd.

 

r&b coach.me

Posted in: Terzijde