La Maîtresse du Pirate: Verhalen uit het lustenkabinet

Posted on 29 mei 2012

0


BDSM – bondage, dominance, sadism en masochism – en fetish zijn woorden die verregaande emoties bij mensen oproepen. De verhalenbundel La Maîtresse du Pirate hoopt daar nuance in te brengen.

In de kwalitatief hoogstaande verhalen worden meerdere aspecten van het SM-gebeuren belicht, bv vanuit het oogpunt van een meesteres, een dominante man, een onderdanige man of vrouw, mensen met een fetish.

De bundel wil drempelverlagend zijn voor alle mensen die nieuwsgierig zijn maar nog steeds het idee hebben dat een bepaalde seksuele voorkeur beschamend is, of een negatieve stempel draagt.

La Maîtresse du Pirate maakt komaf met het vooroordeel dat BDSM in de marge van onze maatschappij thuishoort en schept een wereld waarin iedereen met trots en opgeheven hoofd kan zijn wie hij wil zijn.

“Vanuit de deuropening keek Charlotte over haar schouder naar de gang waar ze net was doorgelopen. Nog steeds geen teken van leven en iets zei haar dat het geen zin had op zoek te gaan in de andere vertrekken van het appartement. Iets zei haar dat dat niet toegestaan zou zijn.

Ze liet haar jas en handtas naast zich op de grond glijden en ging op het bed zitten. Met haar rug naar de deuropening nam ze de zijden sjaal en liet die door haar vingers glijden. Er ging een tijd voorbij tot Charlotte het gevoel kreeg dat er werd gewacht op een teken van haar. Toen bond ze de sjaal voor haar ogen.”

Linkeroever Uitgevers (2010)

Bestellen

Posted in: Publicaties