Boeklancering: ‘De averechtsheid van de dingen’

Posted on 2 september 2017

0


Dat ik het op een schrijven zou zetten, kondigde ik hier vol goede moed aan in januari 2015. Daarna werd het relatief stil.

Toch hield ik me wel degelijk aan mijn belofte, alleen betrof mijn schrijverij een manuscript waaraan ik een jaar eerder aarzelend was begonnen. Aarzelend omdat ik het al een tijdje had proberen te negeren (alsof me dat zou lukken). Aarzelend omdat het zo persoonlijk was en ik wist dat ik dit verhaal zonder te veel franjes zou moeten vertellen. Aarzelend omdat ik heilige schrik had er een klaagzang van te maken waar niemand op zou zitten te wachten. Allemaal onzin natuurlijk, die aarzelingen. Want eens je weet wat je te doen staat, zit er niets anders op dan er gewoon aan beginnen.

Dat is wat ik uiteindelijk deed en op 14 september zal mijn derde boek ‘De averechtsheid van de dingen’ verschijnen bij Uitgeverij Vrijdag. Een persoonlijk verhaal over een leven dat drastisch verandert na een samenloop van omstandigheden. Een verhaal over burn-out, over de krochten van de mediawereld, over overspannen en manipulatieve relaties en over de stempel die je geschiedenis op je leven kan drukken. Bovenal is het een boek geworden over het leren kennen van je eigen grenzen, hoop en liefde.

Vanaf september in de boekenwinkel.

Boekvoorstelling bijwonen?
Dat kan op 14 september om 20u30 in Bar Rodin, Bouwmeestersstraat 1 in Antwerpen. Graag een mail om je komst te bevestigen naar info@uitgeverijvrijdag.be

Foto cover: Carmen De Vos

Posted in: Publicaties